Interviu cu Andreea Raducan

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Raducan, gimnasta medaliata cu aur la campionatele mondiale de gimnastica si de curand presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, dar putini stiu cum este ea in mijlocul familiei si cu cata modestie si simplitate vorbeste de realizarile sale.

AR: Am ales sa raman in continuare alaturi de sport si sportivi prin proiectele pe care le desfasor la Fundatia Olimpica Romana de mai bine de 10 ani. Cupa de gimnastica “Andreea Raducan” este un eveniment la care tin foarte mult si a ajuns deja la a saptea editie. Sportul inseamna nu numai inalta performanta, dar si educatie.

IZ: Cum arata o zi din viata Andreei Raducan

AR: Imi incep ziua pe la 7:30. Nu sunt o bautoare de cafea, dar beau fresh vara sau ceai in sezonul rece. La ora 9 ajung la birou. Incerc sa pastrez disciplina si buna educatie pe care le-am castigat datorita sportului de performanta si sunt destul de ordonata. Dupa serviciu imi face placere sa ies in aer liber si sotul meu Daniel este un bun camarad in aceasta privinta. Sotului meu ii place foarte mult Romania, desi el a trait in Germania de cand avea 6 luni. Eu voi aduce pe lume un cetatean roman asa ca se va naste in Romania, dar va avea si cetatenia taticului.

IZ: Faci miscare?

AR: Fac inot si pilates. In primul trimestru de sarcina a fost mai dificil cu sportul, dar am fost zilnic la serviciu. Mereu am considerat ca trebuie sa ti urmezi cursul firesc al vietii. Lucrurile importante trebuie sa se intample atunci cand trebuie sa se intample. Anul trecut ne-am casatorit, la sfarsitul lunii octombrie trebuie sa vin ape lume si bebelusul. Bineinteles ca familia si copilul vor fi pe primul loc dar imi voi dedica si timp proiectelor profesionale.

IZ: Cum te mentii?

AR: E important sa manaci atat cat organismul tau cere si am sansa de a nu fi o persoana gurmanda. Acum in timpul sarcinii nu am avut pofte.Cand m-am lasat de sport aveam 1,53 m inaltime, iar acum am 1,57m.

IZ: Cum te distrezi?

AR: Prefer sa merg cu prietenii la restaurant sa mananc ceva, sa vorbim si evit sa merg in club acolo unde bubuie muzica. Imi place foarte mult sa calatoresc, sa merg la concert si sa vad un film. Ultima vacanta a fost la Amsterdam. Vreau ca multe dintre locatiile pe care le-am vazut ca sportiva sa am timp acum sa le si vizitez cu adevarat pentru ca atunci nu aveam timp.

Pentru mai multe noutăţi, vă invit să vizitaţi pagina mea de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *