Interviu Medeea Marinescu

Despre meseria de actor Medeea Marinescu ne dezvaluie ca “O cariera in acest domeniu inseamna renuntare la orice altceva.”

 

Medeea Marinescu ne-a primit cu drag in caminul ei. Aici am simtit ca am patruns parca putin in sufletul avand invitatie desigur. Am vorbit despre inceputurile carierei ei si despre parcursul ei ca actor roman. Cum a resit sa fie atat de apreciata la noi in tara si pe plan international si totodata sa joace alaturi de monstri sacri ai acestui domeniu artistic.

Marea actrita isi aminteste cu placere de momentul preselectiei pentru rolul din Maria Mirabela: “Pentru mine era o fericire ca am dat peste sute de copii. Am terminat liceul George Enescu si in ciuda faptului ca erau doar zece locuri la pian eu am intrat prima si am terminat prima. Dadeam concerte si studiam 8 ore pe zi pe vremea aceea. Am jucat in ultimul an de liceu in Domnisoara Cristina alaturi de George Constantin, Irina Petrescu, Dragos Paslaru, Adrian Pintea, Mariana Buruiana”

Atunci a luat decizia sa renunte la muzica si sa dea la actorie ” Mi-am dat seama ca de chestia asta cu filmul nu m-as putea desparti! O cariera in acest domeniu inseamna renuntare la orice altceva.” Medeea Marinescu isi aminteste cu drag si de primul lucru pe care l-a invatat de la profesorul Florin Zamfirescu: “Prima lectie ca actor este sa inveti sa te obisnuiesti sa fii privit”.

Pentru mai multe noutăţi, vă invit să vizitaţi pagina mea de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *