Interviu cu Marius Manole

“Am mai multe superstitii. Superstitia cu pisica neagra nu o am pt ca eu am acasa o pisica neagra si ar fi foarte greu sa respect asta.”

Într-o pauză dintre spectacole, înainte sa joace în “Butoiul cu pulbere” actorul Marius Manole a acceptat să vorbească puţin cu noi.

IZ: Ce obiceiuri ai inainte de a juca intr-un spectacol?

MM: Am mai multe superstitii. Sa nu scap textul pe jos. Daca-l scap trebuie sa-l calc. Sa nu ma intorc din drum. Sa nu trec pe sub scari, pe sub bolta, sa nu ma intalnesc cu femeia de serviciu care sa aiba galeata goala. Superstitia cu pisica neagra nu o am pt ca eu am acasa o pisica neagra si ar fi foarte greu sa respect asta.

IZ:Cum arata o zi din viata lui Marius Manole?

MM: Dimineata incep cu matinalul de la smart FM cu Marius Tucă. apoi repetitii, joc in spectacole in fiecare zi, uneori chiar în trei piese pe zi.

IZ: ce faci cand obosesti?

MM Aproape tot ce fac imi face placere asa ca nu prea obosesc. Stii ce nu-mi face placere? Nu-mi place sa merg pe la evenimente mondene pentru ca nu stiu ce sa comunic cu oamenii aceia ca nu sunt din meseria mea.

IZ: Ai timp liber?

MM: Nu am timp liber. Ma inteapa un pic ficatul si asta inseamna ca nu sunt chiar foarte sanatos. Am facut tenis de camp, tenis de masa, am facut karate. Acum alerg si ma antrenez sa particip la maraton. Consider ca o sa stam destul timp cand nu vom mai fi.

IZ: Manaci sanatos?

MM: Nu. Imi place sa calatoresc. Imi place la mare la noi, dar si in Grecia. Din fericire prin prisma meseriei calatoresc mult si acum mai nou conduc. Am carnet de doar un an si am picat prima oara. Am suferit ca un caine. Am avut emotii paralizante si a doua oara. A fost acelasi politist, dar am trecut examenul.

IZ: Cum reusesti sa te incarci cand nu mai ai energie?

MM: Cel mai des ma uit la oameni si ma indragostesc de oameni. Imi place sa ma uit la gesturile lor. Gandul ca exista mereu ceva nou imi da mie impresia ca mereu pot s-o iau de la capat. Nu-mi place sa vorbesc foarte mult cu oamenii, dar imi place sa ma uit la ei sa le privesc si sa le studiez gesturile. Munca, in general este grea, dar important este sa ti-o faci placuta. Mie mi-ar placea pentru o zi sa incerc mai multe meserii. Mi-ar placea sa fiu chelner, sa lucrez in aeroport la check-in, sa fiu lucrator la vagoane in gara, sa lucrez in televiziune sa fac interviuri. Doar pentru o zi insa. Omul este supus greselii si numai din greseli invata si atunci daca iti dai libertatea sa gresesti s-ar putea sa iasa un lucru minunat!

Pentru mai multe noutăţi, vă invit să vizitaţi pagina mea de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *