Viața cu trei copii!

Cum mă descurc eu cu cei trei copii mă întreabă mulți în ultima vreme. Eu nu cred că este important doar cum te descurci cu trei copii ci dacă reușești să-i mulțumești măcar, nu să-i faci fericiți pe toți. Toți vor atenție și toți au nevoi diferite. În primul rând trebuie să ai foarte multă răbdare. Bună ziua! Aș vrea și eu un kilogram de răbdare! Nu, nu, nu! Răbdarea se câștigă în timp, prin exercițiu. Cel mai important este autocontrolul și liniștea interioară. Ambele se construiesc de-a lungul anilor cu trudă și înghițit în sec. Muncă, muncă și iar muncă. Păi toată lumea muncește, dar important este pentru ce muncești și care este satisfacția ulterioară. Nu are sens acum să spun că mulțumirea sufletească pe care ți-o dă un copil fericit nu se compară cu nimic altceva. Desigur, spălatul vaselor, gătitul, nopțile nedormite atunci când sunt bolnavi și plânsul fără rost te scot des din starea ta relativă de bine. Și astea ar fi doar câteva exemple de factori perturbatori. Nu este vreo rețetă ci pur și simplu iau lucrurile așa cum vin, ca într-o luptă continuă cu ei, dar și cu mine și într-o dragoste nebună și pasională în care gesturile, emoțiile și trăirile sunt absolut surprinzătoare și de multe ori de o intensitate ce-ți taie respirația. E greu să filosofezi viața cu trei copii, dar iată că tocmai am făcut-o!

P.S. Am zis să pun o poză cu mine în fața unei cafenele unde am evadat cu o prietenă la un latte si un desert mare hipercaloric!

Pentru mai multe noutăţi, vă invit să vizitaţi pagina mea de Facebook

4 Comments

  1. Esti minunata! Ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui. Este foarte greu sa fi mama si mai ales mama de 3 copii. Munca se…”tripleaza”
    Cinste tie si mult spor si energie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *