Vacanța mea de anul acesta. (poze în articol)

De când au venit pe lume gemenii vacanțele mele s-au scurtat și dacă e să respect principiul că mersul în vacanță cu copiii este de fapt ,,să ai grijă de ei prin alte orașe,, atunci în câțiva ani nici nu au existat. Cam așa a fost și în vara lui 2019. După ce anu ltrecut fiind ,,foarte,, însărcinață nu am avut cine știe ce zile libere ,,on holiday,, anul acesta am  fost în două sejururi. Unul la mare cu bebelușul și altul la mare cu gemenii. Am ales destinații apropiate pentru că fie eram cu mezinul după mine, fie pentru că nu eram. La mare cu Mihai Alexandru, băiețelul cel mic am făcut plajă zilnic în medie 60-75 de minute. De dormit am dormit in general între ora 22 si 7 dimineața, deci m-am odihnit, iar mâncarea a fost delicioasă. Altceva nu pot să spun pentru că deși au trecut doar vreo două luni nu-mi mai amintesc.

 

La munte am fost cu gemenii de opt ani, mama mea și o bună prietena cu două fetițe de 7 și 9 ani una dintre ele fiica ei, cealaltă fiind o nepoțică. Am vizitat puțin pentru că deși am mers în Sinaia și erau multe locuri apropiate de văzut traficul intens din mijlocul săptămânii între Sinaia și Predeal o distanță parcursă în cel puțin o oră ne-a tăiat pofta de explorat. Așa că am fost în parcul de aventură de la Cumpătu, o zonă cu tiroliene și trasee amenajate prin copaci pentru diferite categorii de vârstă, am mâncat pește la restaurantul Kuib și cel mai des i-am dus pe copii în Parcul Ghica din centrul stațiuniiSinaia. Aveau tiroliene, tobogane gonflabile și trambuline securizate.

 

Noi, doamnele puteam manca liniștite prajituri la terasele din apropiere.

 

Am încercat desigur să ajungem și la Peleș, dar turiștii străini ne-au luat-o înainte, iar cozile interminabile ne-au dovedit așa că ne-am mulțumit cu câteva poze în fața castelului și o plimbare prin zonă. Una peste alta vacanța s-a cam terminat și eu am tot dor de vacanță!

Pentru mai multe noutăţi, vă invit să vizitaţi pagina mea de Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *